Maatwerk is voor ons normaal

Tientallen tevreden particulieren en bedrijven kunnen er inmiddels over meepraten. Sanders installatietechniek en beveiliging in Woudenberg is niet zomaar een installateur en beveiliger. Sanders is anders.

Passie voor techniek

Johnny Sanders is de drijvende kracht achter Sanders installatietechniek en beveiliging. Als klein jochie had hij al een grote passie voor techniek, mede aangewakkerd door het werk van zijn vader. Johnny volgde meerdere opleidingen, deed een schat aan ervaring op in loondienst en koos in 2019 z'n eigen weg met de oprichting van Sanders installatietechniek en beveiliging.
<h3>Passie voor techniek</h3>

Installatie en beveiliging

De klantenkring van Sanders installatietechniek en beveiliging groeide snel. Johnny maakt dagelijks het verschil met z'n vakmanschap, perfectionisme, creatieve oplossingen en maatwerk. Zijn focus ligt op installatie en beveiliging, maar als allrounder met twee rechterhanden gaat hij geen technische uitdaging uit de weg.
<h3>Installatie en beveiliging</h3>

Woningbouw

Ook de bouw van een complete, luxe woning is bij Sanders installatietechniek en beveiliging in vertrouwde handen. We hebben een groot netwerk in de bouwwereld en ontzorgen u met een team van specialisten, aangestuurd door Johnny. Een garantie voor kwaliteit, korte lijnen en heldere communicatie.
<h3>Woningbouw</h3>